officeinteriorwelkom
officeinteriordiensten
officeinteriorprojects
officeinteriormanage

Welkom bij Lyon Office Support

Design

Lyon Office Support is in staat om uw inrichtingswensen te vertalen naar een stijlvol en doeltreffend concept.

Inkoop

Lyon Office Support houdt bij de inkoop en uitvoering van haar projecten zo veel mogelijk rekening met duurzaamheid en het milieu.

Styling

Styling verzorgen we voor kleine aanpassingen binnen een bestaande kantooromgeving tot aan complete turnkey-projecten.

Implementatie

Door een nauwkeurige planning en goede afspraken, wordt de periode dat uw organisatie ‘ontregeld’ is tot een minimum beperkt.

Over Lyon

Lyon Office Support is dé kantoor- en projectinrichter voor bedrijven en instellingen.

Vanuit ons kantoor in het World Trade Center te Amsterdam bedienen wij onze opdrachtgevers in de Benelux. Met meer dan 15 jaar expertise op het gebied van inkoop, design, styling en implementatie is Lyon Office Support in staat om uw inrichtingswensen te vertalen naar een stijlvol en doeltreffend concept. Van een klein kantoor tot de complete inrichting van een bedrijfspand en zelfs groter. Dat doen we met een klein team waardoor we korte lijnen hebben en snel kunnen schakelen.
preferred supplier logo
Photo of Lyon Office at WTC Amsterdam

Visie

„Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success“

Voordat we aan de slag gaan verdiepen we ons eerst in uw ideeën, behoeften en bedrijfscultuur. Klanten en medewerkers moeten zich thuis voelen in uw kantoor of pand. Uitstraling en gebruiksgemak verdienen daarom alle aandacht.

Tijdens een inrichtingsproject doen wij er alles aan om de periode tussen de start van het project en de oplevering zo kort mogelijk te houden. Door een nauwkeurige planning en goede afspraken met de leveranciers, wordt de periode dat uw organisatie 'ontregeld' is, tot een minimum beperkt. Tijdens de gehele uitvoering van projecten hebt u één aanspreekpunt.

Lyon Office Support houdt bij haar projecten zo veel mogelijk rekening met duurzaamheid en het milieu. Wat niet direct noodzakelijk is proberen we achterwege te laten. We kijken daarbij altijd naar uw budget, de timing en kwaliteit. Ook na oplevering kunt u van ons een maximale service verwachten.

Diensten

Lyon Office Support levert complete kantoorinrichtingen.

Van state-of-the-art meubilering en stoffering tot duurzaam maatwerk.

Daarnaast kunnen we ondernemingen adviseren over verhuisplannen en praten we graag over ‘Het Nieuwe Werken’, of nog beter ‘Anders Werken’.

Met de partners waarmee wij intensief samenwerken bedienen wij een brede doelgroep. Complete interieurs bouwen en leveren wij voor de zakelijke markt, grootschalige zorginstellingen en MKB-plus. Als ‘preferred supplier’ van het World Trade Center Amsterdam mogen wij diverse internationale bedrijven, welke in het WTC gevestigd zijn, tot onze opdrachtgevers rekenen.

Vaak vraagt een werkplek om een specifieke interieuroplossing of aanpassing van de bestaande locatie. In dat geval gaat Lyon Office Support met uw wensen aan de slag en komt met een adequaat antwoord. We werken hiervoor nauw samen met interieurarchitecten en interieurbouwers. Kastenwanden, een receptiebalie of coffeebar worden op maat gebouwd.

Projecten

Lyon Office Support vertaalt uw inrichtingswensen naar een stijlvol en doeltreffend eindresultaat

Lyon Office Support creëert een mix tussen ergonomie, duurzaamheid en functioneel design. Kantoorinrichting moet inspireren vinden wij: stijlvol, comfortabel en werkbaar. Naar de geest van onze opdrachtgever en met de visie van topontwerpers. Bij het ontwikkelen van een inrichtingsplan kijken we naar de identiteit van onze opdrachtgever en luisteren naar gebruikers. Een werkplek die mensen blij maakt is de beste investering.

"Een kantoorinrichting moet inspireren: stijlvol, comfortabel en werkbaar."

Benieuwd wat Lyon Office Support voor uw organisatie kan betekenen of wilt u meer informatie? Dan nemen we graag contact met u op.

Lyon Office Support B.V.

World Trade Center Amsterdam
  • postadres:
  • Postbus 6001
  • 4900 HA Oosterhout
  • T +31 (0)162 43 91 48

Lyon logo v5 ZWART 160